Снимка БулфотоАхмед Доган поставя правилна диагноза на болежките на обществото и

...
Снимка БулфотоАхмед Доган поставя правилна диагноза на болежките на обществото и
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Ахмед Доган поставя правилна диагноза на болежките на обществото

Снимка Булфото

Ахмед Доган поставя вярна диагноза на болежките на обществото и неверно лекуване. Невъзможна формула за нас е програмно държавно управление. Това сподели водачът на БСП Корнелия Нинова по мотив годишното послание на почетния ръководител на ДПС Ахмед Доган към активът на Движение за права и свободи. Той предложи страната да се ръководи от програмно държавно управление, написа вести.бг.

„ Диагнозата, че бедността и неравенствата са проблем номер 1 на обществото, че стопанската система не се развива с нужните темпове, че се отдръпват задгранични вложения е вярна и тя съответствува с нашата. Както и че има доста по-силна роля на страната в стопанската система. Предложението за лекуване – програмно държавно управление, в което да вземат участие всички показани в Народното събрание партии, за нас е невъзможна формула “, сподели Нинова.

Тя разясни, че първата причина е, че този парламент е с изчерпано доверие.

„ Парламент с най-ниска поддръжка в българското общество. Когато имаш такова ниско доверие и поддръжка, няма по какъв начин да излезеш с стратегия за развиване на България. Ти тръгваш с провал. За нас този парламент е привършен. Изходът е предварителни избори. Нов заем на доверие от обществото след такива избори и дейности напред “, съобщи Нинова.

Лидерът на Българска социалистическа партия уточни, че втората причина за неспособност за програмен кабинет е, че наподобява безусловно невероятно да седнат на една маса патриоти и Движение за права и свободи, както и Българска социалистическа партия и ГЕРБ.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР